Kommerciel profil med international erfaring

I efteråret 2017 har jeg etableret min egen virksomhed. Det har jeg gjort, fordi jeg vil sætte aftryk, mere end jeg vil  gøre indtryk. Jeg anvender mine kompetencer og erfaring til at gøre en reel forskel - sætte synlige aftryk - i  såvel nye som veletablerede virksomheder. Små som mellemstore virksomheder. Det, som driver mig er, at gøre en forskel og flytte nogle hegnspæle.

Hanne Christensen

Hanne Christensen

Min baggrund er mere end 20 års erfaring primært om funktionschef i store, internationale og professionelle virksomheder, bl.a. LEGO, DANDY/Cadbury, Nestlé/HJEM-IS og Jaguar Land Rover hos Nic. Christiansen Gruppen.  

Med mig på holdet får du erfaring fra forskellige brancher: produktions- som handelsvirksomheder, på tværs af forretningsmodeller (franchise, retail, import og både B2B og B2C) samt ikke mindst i forskellige kulturer.

At arbejde internationalt og på tværs af kulturer, har altid været en del af min karriere. Jeg har værdifuld erfaring med people management fra 4 multikulturelle virksomheder. 

Min erhvervskarriere kan du se mere om i detaljer på min LinkedIn profil.


Resultater der tæller

Fra underskud til overskud på 3 år hos Hjem-IS/Nestlé.

Gennem en lang karriere skabes mange resultater: Jeg fremhæver min nøglerolle i turn-around i Hjem-IS/Nestlé, hvor et stort underskud over 3 år blev vendt til positivt resultat. Indebar bl.a. rekonstruktion af organisation og out-sourcing af produktion. Jeg stod i spidsen for re-positionering af brand og optimering af produktportefølje. Desuden introduktion af e-handel.

Aggressiv vækst, professionalisering og digital transformation hos Jaguar og Land Rover.

Desuden har jeg haft en nøglerolle i udvikling og implementering af aggressiv vækststrategi for Jaguar og Land Rover i Skandinavien. Opgaven krævede bl.a. en reorganisering af marketing organisationen og indførelse af arbejdsgange og processer. Et andet væsentligt element var den digital transformation, så marketingindsatsen både bygger brand og skaber det nødvendige antal kundeemner og salg. En mapping af kunderejsen viste sig at være et solidt udgangspunkt. Return On Marketing Investment er ikke kun noget, vi taler om! Salget er mere end fordoblet over 4 år.


Værktøjskassen på plads

2013

Certified Professional Board Member, Board Innovators A/S
(Bech-Bruun og andre)

1988

HD, afsætningsøkonomi, Syddansk Universitet

1985

Cand. Negot. - engelsk/fransk, Syddansk Universitet

NLP Business Practitioner, ved  Sue Knight

Implementing Change,  Change Management uddannelse hos Nestlé

Stage/Gate Project Management at LEGO.

Herudover en række både interne og eksterne kurser hos Nestlé, LEGO og DANDY/Cadbury.


Hør, hvad jeg kan gøre for netop din organisation

Samtalen er uforpligtende.
Al kontakt er naturligvis fortrolig.

http://