Professionel tilgang  ▪︎  Klare værdier  ▪︎  Professionelle netværk ▪︎  Bliv ringet op

Mit unikke bidrag i bestyrelsen

Kommerciel bestyrelsesprofil med international erfaring.

Mit bidrag i bestyrelseslokalet er viden om, hvordan man løfter en virksomhed, som er klar til at tage det næste skridt. Jeg har den kommercielle vinkel - marked og kunder. 

Er virksomhedens strategiske udfordring professionalisering, international ekspansion, ambition om kraftig vækst, eller et ønske om at sætte den digitale udvikling og transformation i fokus, så ved jeg, hvilke skridt der skal tages.  

Desuden bidrager jeg med en systematisk og struktureret tilgang til, og viden om, hvilke elementer der kan løfte organisation og afsætning funderet i kundens behov.

Jeg ved, hvordan man bygger en effektiv organisation, herunder skaber de arbejdsgange, processer og strukturer der skal til, for at tage forretningen til næste niveau. Også i et internationalt perspektiv.

Jeg færdes hjemmevant på den internationale scene, og typisk er mere end 90% af mine opgaver løst med kolleger og samarbejdspartnere uden for Danmark. Dette har også givet mig værdifuld erfaring med people management i 4 multikulturelle virksomheder.

Det er kendetegnende for mig at arbejde i helheder. Jeg er meget optaget af at organisationens struktur og kompetencer understøtter strategien. En klar sammenhæng er afgørende for succes.

Jeg har en formel bestyrelsesuddannelse fra Bestyrelsesinstituttet - Board Innovators (Bech-Bruun m.fl.) 


En professionel tilgang til arbejdet i bestyrelsen

Bestyrelsen vil opleve mig som engageret og professionel i min tilgang til arbejdet.

Jeg skaber resultater gennem en undersøgende og systematisk tilgang kombineret med empati og handlekraft.

Afgørende for mig er, at resultater skabes enten sammen med eller gennem andre.

Min erfaring er primært hentet i familie- eller ejerledede virksomheder med klare værdisæt. Jeg går til opgaverne med respekt for ejerens værdier, og med fokus på at lytte først, inden jeg bidrager i et samarbejde. Som menneske har jeg selv klare værdier, og trives i virksomheder med tydelige værdisæt.

Her er link til min bestyrelsesprofil.


Funderet i klare værdier

Passion

Jeg drives af at gøre en forskel. Jeg har altid engageret mig der, hvor jeg oplever, at jeg gør en reel forskel. Går jeg ind i noget, gør jeg det helhjertet. Mit engagement er smittende, og jeg har en absolut styrke i at få folk med mig.

“Working hard for something we don’t care about is called stress. Working hard for something we love is called passion.” - Simon Sinek

Respekt

I alle sammenhænge lægger jeg stor vægt på respekt. Respekt for andre menneskers synspunkter, baggrund, kultur og bidrag. Respekt for andre, men også respekt for mig selv. Respekt for mig er også ordentlighed.

Ærlighed

”Med ærlighed kommer man længst”, er et gammelt ordsprog, som jeg hylder. Ærlighed gælder både i relation til mennesker omkring mig, men også i relation til mig selv.

Min integritet er vigtig for mig: Jeg har min mening, og jeg har mod til at stå ved den.

Loyalitet

Jeg er hende, man altid kan regne med. Man kan regne med min fulde støtte, både når det går op og ned. Kæmper vi for et fælles mål kan jeg sagtens sig: “I accept, but I don’t agree”.  

“You cannot buy loyalty; you cannot buy the devotion of hearts, minds, and souls. You have to earn these things” - Clarence Francis


Det professionelle netværk

Mit netværk er afgørende for mig. Her henter jeg ideer, sparring og holder mig up-to-date på væsentlige emner inden for bestyrelsesarbejde. For tiden er jeg især optaget af udfordringerne med professionalisering, digital transformation  og diversitet.  Jeg er en aktiv del af følgende bestyrelsesnetværk:

Næstformand i netværket Bestyrelseskvinder, som har til formål at hjælpe og inspirere flere kvinder til at få interesse i og erfaring med bestyrelsesarbejde i små og mellemstore virksomheder.
 

Partner i netværket ASNET Board, der er for værdiskabende bestyrelsesmedlemmer til mindre og mellemstore virksomheder. ASNET Board vil øge forståelsen for vigtigheden af det værdiskabende bestyrelsesarbejde i danske virksomheder samt medvirke til, at kvaliteten af bestyrelsesarbejdet i virksomhederne øges til gavn for aktionærer, ledelse, medarbejdere og samfund.
 

Womenonboard-SH.png

Women on Board, Dansk Industri bygger bro mellem kompetente kvindelige bestyrelseskandidater og bestyrelser, og sikrer at de bedste kandidater er tilgængelige for virksomhederne.


Hør, hvad jeg kan gøre for netop din organisation

Samtalen er uforpligtende.
Al kontakt er naturligvis fortrolig.