Kom op i næste gear  ▪︎  Jeg vil sætte aftryk  ▪︎  Resultater der tæller  ▪︎  Bliv ringet op

Board & Business
- BY Hanne Christensen

er navnet på min virksomhed.

Navnet er valgt, fordi det præcist beskriver, hvad jeg arbejder med:

Hvad enten det er i bestyrelseslokalet eller som strategisk rådgiver og konsulent hjælper jeg virksomheder med at tage det næste skridt.

Jeg brænder for at maksimere potentialet i såvel nye som veletablerede virksomheder. Små som mellemstore.

Bestyrelsesarbejde.jpeg

Bestyrelsesarbejde

Kommerciel profil med
international erfaring.

Konsulentydelser.jpeg

KOnsulentydelser

Forretningsudvikling.
Professionalisering.
Marketing & Branding.


Kom op i næste gear

Forretningsudvikling. Professionalisering. Marketing & Branding.

Mine spidskompetencer  er forretningsudvikling, professionalisering samt marketing & branding. På disse områder kan jeg hjælpe din virksomhed op i næste gear. . 

Min baggrund er kommerciel, og jeg har mere end 20 års erfaring i store, internationale og professionelle virksomheder som LEGO, DANDY/Cadbury,
Hjem-IS/Nestlé samt Jaguar Land Rover i Nic. Christiansen Gruppen.

Virksomhederne er primært familieejede eller ejer-ledede - her føler jeg mig særligt hjemme. Som menneske har jeg klare værdier, og jeg trives i virksomheder med klare værdisæt.

Min erfaring er hentet i forskellige brancher: produktions- såvel som handelsvirksomheder, på tværs af forretningsmodeller (franchise, retail, import og både B2B og B2C) samt ikke mindst i forskellige kulturer. Jeg har værdifuld erfaring med people management  fra 4 multikulturelle virksomheder.


Jeg vil sætte aftryk. Mere end jeg vil gøre indtryk.

Det, som driver mig, er at gøre en forskel og flytte nogle hegnspæle.

Jeg arbejder for at skabe synlige resultater, og går ind der, hvor jeg oplever at mit bidrag gør en reel forskel.

Mit fokus er på helheder og sammenhæng, og mit væsentligste bidrag er at skabe profitabel vækst og sætte retning. Kommitment er centralt for alt, hvad jeg gør. 


Resultater der tæller

Fra underskud til overskud i Hjem-IS/Nestlé.

Gennem en lang karriere skabes mange resultater. Jeg er særlig stolt af min nøglerolle i turn-around i Hjem-IS/Nestlé, hvor et stort underskud over 3 år blev vendt til et positivt resultat. Indebar bl.a. rekonstruktion af organisation, re-positionering af brand, optimering af produktportefølje og out-sourcing af produktion.

Mere end fordobling af salget hos Jaguar og Land Rover.

På Jaguar og Land Rover bidrog jeg med mit team væsentligt ved udvikling og implementering af aggressiv international vækststrategi, herunder digital transformation så marketingindsatsen både bygger brand og skaber det nødvendige antal kundeemner og salg. En mapping af kunderejsen viste sig at være et solidt udgangspunkt. Return On Marketing Investment er ikke kun noget, vi taler om! Salget er mere end fordoblet over 4 år.


Hør, hvad jeg kan gøre for netop din organisation

Samtalen er uforpligtende.
Al kontakt er naturligvis fortrolig.

http://