Mit bidrag til din forretning  ▪︎  CONNECT Danmark  ▪︎  Bliv ringet op

Flere fakta end følelser

Vækst kan de fleste skabe – jeg har fokus på profitabel vækst. Både top- og bundlinje må i spil - men allerførst kommer kunden og kundens behov. Min tilgang til opgaverne er systematisk, og jeg foretrækker flere fakta end følelser.

At ”synes” kan være fint i nogle sammenhænge, men at vide, og have sine fakta på plads, er den solide vej frem, når der drives forretning. Eksempelvis må du have et godt indblik i din målgruppe, dens adfærd og medievaner, inden du lægger hele marketing budgettet på Facebook annoncering. Eller du må vide præcis, hvad der tjenes på hver enhed i porteføljen, inden nogle produkter skæres væk. Faldgruberne er mange - lad mig hjælpe dig med at træffe de rette beslutninger, når du vil udvikle din forretning.

Hanne besidder en stor evne til at tænke og arbejde strategisk, og formår at inddrage alle forretningsområder i dette arbejde. Jeg har sat pris på hendes store integritet, og hendes evne og mod til at udfordre både mig og forretningen. Hun har en meget stor andel i vor succes på de skandinaviske markeder.
— Tidligere CEO British Car Import A/S

Mit bidrag til din forretning

Lad os sammen finde ud af, hvordan jeg bedst kan hjælpe dig og din virksomhed. Jeg kan indgå som konsulent på timebasis, købes ind til et konkret projekt eller en given periode. Det kan også være at mit bidrag, som din sparringspartner, giver den største værdi.

Internationalisering

Din virksomhed eller produkt skal ud i verden. Hvordan gør I? Hvilke markeder er de rette? Hvilke markeder kommer først? Spørgsmålene er mange. Jeg hjælper med at finde svarene.

Kommercialisering af idé -  Go-2-Market strategi

Hvordan kommer man fra at formulere en ide til at sælge med succes. Mit bud er at starte med kunderne. Kundens behov og kundens kontaktpunkter med din virksomhed. Så får vi nogle af svarene.

Strategi

Planen for, hvad din virksomhed skal stå for, hvad du vil, og hvordan du bedst kommer derhen. Strategi er et spørgsmål om valg og fravalg samt om retning. Mit fokus er at få strategien til at leve. Eksekvering er for mig en disciplin i sig selv.

Vækststrategi

Hvis din agenda er kraftig vækst hjælper jeg med at udarbejde og eksekvere vækststrategien. Forankring i organisationen og den løbende opfølgning på resultaterne er afgørende for succes. Det er vigtigt for mig at følge alle opgaver helt til dørs, så ugentlige opfølgningsmøder eller afrapportering er helt naturligt for mig.

Digitalisering

Måske du også har brug for  digitalisering af f.eks. marketing og salgsprocessen? Marketing automation er på manges læber, og med udgangspunkt i kundens rejse kan der etableres en meget effektiv markedsføring. f.eks. generere leads og sikre konvertering til salg. Jeg kan hjælpe dig med at sikre, at dine digitale aktiviteter er en integreret del af  forretningen.

Turn-around

En turn-around er en meget krævende øvelse. Det kræver mod og en solid plan at få en lidende forretning tilbage på sporet. Ved respektfuldt at vende hver en sten, kan der  skabes retning og vækst igen - det har jeg særlig hands-on erfaring med.

Positionering i markedet

Jeg kan hjælpe dig med at finde den rette plads i markedet til præcis dit produkt og din virksomhed. Positionering er både et spørgsmål om hvordan, produktet adskiller sig fra andre, og om hvordan det placeres i forhold til evt. konkurrenter Jeg hjælper dig med at skabe en stærk position som løfter virksomhedens konkurrenceevnen.

Hanne giver en organisation styrke, idet hun formår at formidle strategiske beslutninger på en motiverende og forståelig måde. Hendes evne til at se helheden i virksomheden og blandt medarbejderne har betydet, at beslutninger, også de svære har været truffet på et stabilt grundlag, og med øje for helheden og medarbejderne.
— Tidligere medarbejder

Jeg er medlem af CONNECT Denmark, som er et non-profit og landsdækkende erhvervsnetværk med ca. 800 medlemmer. I netværket arbejder vi frivilligt, og hjælper seriøse iværksættere og mindre virksomheder på vej med professionel forretningsmæssig og strategisk sparring.


Hør, hvad jeg kan gøre for netop din organisation

Samtalen er uforpligtende.
Al kontakt er naturligvis fortrolig.

http://